Over mij

 

Ik ben Stephanie van Beek.

Lichamelijke en geestelijke gezondheid is iets wat mij al heel lang interesseert; vooral bekeken vanuit de Oosterse geneeskunde en filosofieën. 

Alle massages die ik geef zijn een combinatie van Oosterse en Westerse massage technieken; en als “toetje” geef ik Reiki.

Omdat ik zeer intuïtief ben, kan ik goed aanvoelen wat mensen nodig hebben. Op deze manier pas ik de behandeling aan aan de persoon en het moment.

Ik help graag mensen zich beter te voelen, lichamelijk en geestelijk. Dit is mijn passie; en ik blijf mij graag ontwikkelen zodat ik mijn cliënten zo goed mogelijk tot dienst kan zijn.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. Of reserveer eenvoudig een massage via het online boekingssysteem.

 


 

“Ik kan Stephanie van harte aanbevelen. Wij werken als fysiopraktijk al jaren naar volle tevredenheid met haar samen. Zij is erg deskundig en heeft veel compassie!”

Ramon Kalshoven, FysioResults Amstelveen 

 


 

“Regelmatig bezoek ik Massagepraktijk van Beek. Een moment van rust en ontspanning in mijn drukke leven. In de praktijk heerst een prettige sfeer en Stephanie is een zeer kundige masseuse waardoor ik me volledig kan overgeven aan de massage. Een verwen moment voor mijzelf iedere keer weer!” 

John